Alterations and Extension, Maule Street, Carnoustie

Alterations and Extension, Maule Street, Carnoustie


Project Description

We have designed this alteration and extension to the rear of a large stone property in Carnoustie.

The alteration provides additional upper bedroom and en suite facilities, functional utility areas and an extended family space that makes maximum use of the available garden. We have also relocated the central stair to provide some internal “joy” and to create a tighter, more efficient floor plan and to allow fr more natural daylight in to the existing deep, dark plan.

Externally we have proposed bright cement render and added full height glazing to one of the new ensuite bathrooms so that our client can stare at the stars when having a bath.

This is one of those projects where the very particular brief dictates the form and we just go with it.

www.bruntondesign.com